ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
περιβαλλοντικη συνειδηση


Θέλοντας να διατηρήσουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας και για τις επόμενες γενιές και έχοντας αγάπη για την φύση, η εταιρία μας προμηθεύεται 100% ελεγμένη ξυλεία απο τα εκάστοτε δασαρχεία προστατεύοντας τα δάση και διασφαλίζοντας την ανάπτυξη και διατήρηση τους. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ξερά καυσόξυλα όλο τον χρόνο μειώνοντας τις εκπομπές CO2 απο την καύση χλωρών καυσόξυλων.


Έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση και θεωρώντας αναγκαίο να παραδώσουμε τα δάση στις επόμενες γενιές εφαρμόζουμε ένα πλάνο για την μεταφορά και την επεξεργασία της ξυλείας ώστε να δαπανούνται το δυνατόν λιγότεροι μή ανανεώσιμοι πόροι.

Ελληνικη ξυλεια

Όλος ο όγκος της ξυλείας μας μεταφέρεται απο απόσταση μικρότερη των 150 χιλιομέτρων περιορίζοντας την χρήση των φορτηγών μας, σε αντίθεση η εισαγώμενη ξυλεία απο άλλες ευρωπαικές χώρες όπως της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας μπορεί να διανύσει μέχρι 1000 χιλιόμετρα για να φτάσει στον προορισμό της. Επίσης τα ελληνικά καυσόξυλα απο την κοπή μέχρι την μεταφορά τους στην κορμοπλατεία μας παραμένουν στο βουνό όχι μικρότερο διάστημα απο 60 μέρες προσφέροντας ευκολότερα ξερά ξύλα στους πελάτες μας σε αντίθεση με τα εισαγώμενα που έρχονται χλωρά με υγρασία που ξεπερνάει το 50%.
Προσπαθούμε να εκσυχρονίζουμε τα μηχανήματα μας βελτιώνοντας και μεγιστοποιόντας την παραγωγή μας με μοναδικό σκοπό την μείωση της εκπομπής του διοξειδιου του άνθρακα προσφέροντας ξερά καυσόξυλα όλο τον χρόνο.
.

ΚΑΠΛΑΝΗΣ Ο.Ε.
ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ